1

Kreatív vagyok - Csokor virág Valentin Napra

házicica , 2010.02.09. 11:04

Előljáróban szeretném kihangsúlyozni - mint ahogy erre már más bejegyzéseknél is utaltam -, hogy a blogban nem célom szolgáltatások, termékek reklámozása, de ha találok egy számomra érdekes oldalt, terméket, azt szeretném megosztani az olvasókkal.

A neten Valentin-napi ajándékok után kutatva belebotlottam egy oldalba, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Valószínű, hogy azoknak, akik már régebb óta rendszeresen kreatívkodnak otthon, azoknak nem fogok nagy újdonságot mondani, de mint tudjuk "egy csecsemőnek minden vicc új".

Ez az oldal a Kreatív vagyok oldala, ahol a decoupage technikától a drót ékszerkészítésen keresztül az üvegfestésig minden olyan technika megtalálható, amit egy "hobbi kreatív" el tud sajátítani. Az oldalon több terület szakértője, profi szakember ad tippeket, mutat trükköket egy-egy tárgy elkészítésén keresztül.

Nem csak leírások találhatók a különböző technikákról, de fotósorozatokkal illusztrálva lépésről lépésre be is mutatják egy-egy mű elkészítését.

Valentin napra például Által Anikó üvegművész virág-gravírozást mutat be sablon alapján. Három különböző kála sablonja tölthető le az oldalról, amit 13#30cm-es üvegtáblákra ajánl gravírozni. 

A gravírozott üvegtáblák felhasználási módja már tetszőleges: be lehet keretezni és képként használni, lehet belőle triptichont készíteni, készülhet belőle dekoratív doboztető, stb.

Az eredményt itt láthatjátok: http://www.kreativvagyok.hu/gravirozas/index.php?olvas=417

Most őszintén: nem lenne jobb egy ilyen gyönyörű, kézzel gravírozott "virágot" kapni a szokásos (hízlaló) doboz bonbon helyett?

Címkék: kreatív üveg virág valentin nap gravírozás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonifortelyok.blog.hu/api/trackback/id/tr231741572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishold 2010.04.20. 14:31:17

Nem semmi a blogod!
Élvezetes és tanulságos! Miért nem veszel részt olyan versenyeken mint a www.blogverseny.info ? Szerintem aratnál!
Melody

Tegyük egyszerűbbé mindennapjainkat!

süti beállítások módosítása