Blog beindító

házicica , 2009.07.23. 04:36

Üdvözlet Mindenkinek!

Szeretem, ha a környezetemben rend és tisztaság van, de mindig törekszek az egyszerű és gyors megoldásokra. Már régóta fontolgattam, hogy indítok egy oldalt, ahol összegyűjtöm azokat a hasznos dolgokat, amikkel könyebbé tehetjük az otthoni, ház körüli tevékenységeket, leegyszerűsíthetjük "kötelező", mindennapi teendőinket, hogy több idő jusson az élet olyan igazán fontos dolgaira, mint pl. a shoppingolás, vagy a bulizás a barátokkal :)

A végső lökést a blog indításhoz végül is egy olyan TV sorozat adta, amit először azért néztem meg, mert nem értettem, hogy ilyen témáról hogyan juthat eszébe bárkinek is műsort készíteni? A sorozat a Zone Clubon ment régebben és két angol takarítónőről szól, akik rendkívül koszos lakásokat varázsolnak tisztává.

Azon túl, hogy megdöbbentem, milyen körülmények között tudnak élni emberek, nagyon tetszettek azok az apró trükkök, amiket egy-egy nehezebb feladat kapcsán bevetettek. Pl.: hogyan távolítsunk el régi rágót a bútorról? hogyan lesz újra fehér a dohánytól elsárgult függöny?

Ilyen apró fortélyokat szeretnék összegyűjteni a blogon, amiket gyakorlatban is ki szeretnék próbálni, az eredményeket pedig majd videón dokumentálom.

 A blog leírásában azt ígértem, hogy nem csak nőknek fog szólni, vagyis nem csak szorosan vett háztartási témákban várom az ötleteket, tippeket, trükköket, hanem autós, barkácsolós, utazós, irodai, stb. témákban is.

Tegyük egyszerűbbé mindennapjainkat!

Címkék: blog hasznos férfi pénz ház idő háztartás kert otthon egyszerű

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonifortelyok.blog.hu/api/trackback/id/tr681262242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tegyük egyszerűbbé mindennapjainkat!

süti beállítások módosítása